Privatlivspolitik for OP’N Mobil App

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Appen indsamler ikke oplysninger om dig da du ikke kan bruge app’en uden i forvejen at have en konto på OP’N.

Vi benytter den konto og de oplysninger som du har allerede har angivet via hjemmesiden opnx.dk både ved oprettelse og ved løbende brug.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og markedsføre vores ydelser overfor dig, også efter du har forladt generaxion.dk.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

OP’N videregiver ikke oplysninger om din brug af appen. Vi indsamler via google play og app store forskellige tekniske oplysninger om statestik og evt. fejl til brug for forbedringer. Disse data er anonyme.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du at slette en konto kan dette gøres via app.opnx.dk. Det er ikke muligt via app’en.

Udgiver og dataansvarlig

Appen OP’N udvikles og drives af:

Generaxion
Sommervej 23A
DK-8210 Aarhus V

Cvr nr: 31 18 98 10
Tlfnr : 70 23 10 23
E-mail: [email protected]
Etableringsår: 2008